Päivä -ja työtoiminta

Päivä- ja työtoiminta

 

Päivä- ja työtoiminnan tavoitteena on kuntoutujan toimintakyvyn säilyttäminen, ylläpitäminen ja edistäminen.

Päivätoiminta järjestetään pääsääntöisesti palveluyhteisön tiloissa. Päivätoimintaamme kuuluu mm. erilainen, monipuolinen liikunta, mukavat juttuhetket yhdessä, retkeily, luovaa toimintaa sekä sosiaalisten taitojen harjaannuttamista.

Monenlaisia ryhmiä on säännöllisesti; mm. kädentaitojen ryhmä, keskusteluryhmä, runoryhmä, luontoryhmä, käsityöpiiri, musiikkiryhmä sekä monia erilaisia liikuntaryhmiä. Toimintaa järjestetään viitenä päivänä viikossa aamusta iltaan. Toiminta on suunnitelmallista, säännöllistä ja tavoitteellista, toimintakykyä ja kuntoutumista arvioidaan säännöllisesti.

Työtoiminta on tarkoitettu kuntoutujille, joilla on valmiudet sitoutua työtehtäviin. Tarjolla on erilaisia työtehtäviä, joilla on tarkoitus ja  joista kuntoutujalle maksetaan kannusterahaa. Toiminnan painopisteenä on säännöllisyys ja tavoitteellisuus. Työtoimintaa on kaksi kertaa viikossa. Työtoiminnassa toimintakykyä ja kuntoutumista arvioidaan säännöllisesti. Työtoiminnassa on tehty mm. keinuja, kanoottia ja erilaisia remonttitöitä.

Ajankohtaista

Meistä sanottua