Mies, 44

Sairastuin työuupmukseen vuosituhannen alussa ja jouduin olemaan pitkään sairaslomalla. Työnantajani ei ymmärtänyt tilannettani, vaan jouduin lopettamaan työt jokseenkin pian palattuani työelämään sairaslomalta. Sain kuitenkin hyvin paljon tukea vanhemmiltani arjessa ja mielenterveyttäni hoidettiin psykiatrian poliklinikalla.

Vuodet kuluivat ja vanhempieni terveydentilassa tapahtui odottamattomia asioita. Tällöin psykiatrian poliklinikan sairaanhoitajan kanssa päädyimme hakemaan ulkopuolista apua. Päädyimme siihen, että kävisimme tutustumassa Entitakseen. Aloin saada Entitaksen kautta apua arjessa pärjäämiseen mm. pyykinpesu mahdollisuus oli tarpeen sekä ruokailu mahdollisuus ja unohtamatta kotikäyntejä.

Entitaksen myötä tapahtui silloin oikea elämäntapamuutos ja sain jopa uusia kavereita. Aikaisemmin kotona turhauduin ja katselin vain televisiota lähes vuorokauden ympäri. Videopelit veivät myös suurimman osan ajastani ja sosiaaliset kontaktini jäivät ainoastaan jokseenkin virtuaaliselle tasolle. Entitaksen kautta tulee nähtyä päivittäin ihmisiä sekä muita asiakkaita ja koen oikeat sosiaaliset kontaktit todella tärkeiksi elämässäni nykyisin. Minulle on muodostunut sosiaalinen- ja tukiverkosto Entitaksen kautta. Entitas on tukenani kaikkien sairauksieni kanssa ja lääkehuolto toimii paremmin, kun se on Entitaksen hoidossa eikä itselläni. Lääkärin hoitosuhteen siirtäminen
psykiatrian poliklinikalta Entitakseen oli mutkaton prosessi. Entitaksen lääkäriin saa yhteyden henkilökunnan kautta nopeasti sekä reseptien uusinta käy erittäin nopeasti.

Talolla järjestetään myös monia ryhmiä, mutta mielestäni “Miesten ryhmä” on se minun juttuni. Olen ollut muutaman kerran Entitaksen kautta järjestettävillä ulkomaanmatkoilla. On hienoa, että saa mahdollisuuden kokea jotain uutta turvallisesti ryhmässä. Henkilökunta Entitaksessa on aina ollut ystävällistä ottanut asiakaan huomioon tilanteessa kuin tilanteessa. Yhteisö on ollut toimiva sekä hyvin järjestetty asiakkaan kannalta.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Ajankohtaista

Meistä sanottua